Καλύτερες πωλήσεις

Υπάρχουν 6 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-6 από σύνολο 6

Eden

245,00 € Τιμή

Το Eden είναι ένα κρεβάτι μασάζ καλής ποιότητας που προσφέρεται σε πολύ προσιτή τιμή. Χάρη στην προσαρμογή της πλάτης 11 θέσης του καθίσματος, το Eden μπορεί να χρησιμοποιηθεί με επιτυχία και για θεραπείες ρεφλεξολογίας για να παρέχει επαρκή άνεση στο πελάτης. Το κρεβάτι είναι εύκολος στη μεταφορά, άνετος, σταθερός και ασφαλής.

Athena

285,00 € Τιμή

Κρεβάτι μασάζ αλουμινίου με ρυθμιζόμενη πλάτη, ιδανικό για όσους αναζητούν καλή ποιότητα σε προσιτή τιμή. Χάρη της ρύθμισης πλάτης του καθίσματος σε 11 στάσης, η Athena μπορεί να χρησιμοποιηθεί με επιτυχία και για τις θεραπείες ρεφλεξολογίας,
παρέχοντας ένα καλό επίπεδο άνεσης στον πελάτη. Το κρεβάτι έχει μια γρήγορη  προσαρμογή ύψους και είναι εύκολο στη μεταφορά, άνετο , σταθερό και ασφαλής.

Aura
  • Με έκπτωση!

Aura

225,00 € Τιμή

 Η Aura είναι ένα τέλειο κρεβάτι μασάζ αφιερωμένο σε όσους αναζητούν καλή ποιότητα σε προσιτή τιμή. Το κρεβάτι είναι εύκολο στη μεταφορά, άνετο, σταθερό και ασφαλές. Ως εκ τούτου, το κρεβάτι είναι κατασκευασμένο από συμπαγές ξύλο οξιάς, ειδικά πόδια στερεωμένα με διπλά παξιμάδια, ανθεκτική ταπετσαρία και αφρό και καλώδια με αυξημένη αντοχή. Η Aura είναι ένα ευπροσάρμοστο τραπέζι μασάζ.


Αγορά

eSpirit

325,00 € Τιμή

Το Espirit είναι ένα ευέλικτο τραπέζι μασάζ με βελτιωμένα υλικά και αξεσουάρ που κάνουν το κρεβάτι κορυφαίο στην κατηγορία του. Το κρεβάτι είναι εύκολο στη μεταφορά, άνετο , σταθερό και ασφαλής. Ως εκ τούτου, το τραπέζι είναι κατασκευασμένο από συμπαγές ξύλο οξιάς, ειδικά πόδια ασφαλισμένα με διπλά παξιμάδια, ανθεκτική ταπετσαρία και αφρό και καλώδια με αυξημένη αντοχή.

Verona

265,00 € Τιμή

Κρεβάτι  μασάζ αλουμινίου αφιερωμένο σε όσους αναζητούν καλή ποιότητα σε προσιτή τιμή. Έχει ένα γρήγορο και εύκολο ύψος προσαρμογής. Το κρεβάτι  είναι εύκολο στη μεταφορά, άνετο, σταθερό και ασφαλής. Κατά το σχεδιασμό μηχανικών επικεντρωθήκανε στην οικονομία, αλλά και ασφαλείς ανθεκτικές λύσεις. Το κρεβάτι είναι κατασκευασμένο από ανθεκτική ταπετσαρία και σφουγγάρι και καλώδια με αυξημένη αντοχή. Το Verona είναι ένα ευπροσάρμοστο τραπέζι μασάζ.

Primo

425,00 € Τιμή

Πρόκειται για ένα κρεβάτι δυο θέσεων  σταθερό ύψος  από φυσικό ξύλο οξιάς. Η οικονομική εμφάνιση αντισταθμίζεται από ένα ρυθμιζόμενο προσκέφαλο με εύρος από 0-30 °. Αυτός ο καναπές είναι κατάλληλος  τόσο σε ιατρεία όσο και σε στούντιο μασάζ.