Φορητα Κρεβατια Μασαζ

Φορητα Κρεβατια Μασαζ

Υπάρχουν 15 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 15

Ενεργά φίλτρα

Altus
  • Με έκπτωση!

Altus

385,00 € Τιμή

Το Altus είναι ένα ευπροσάρμοστο κρεβάτι μασάζ με υλικά και αξεσουάρ με αυξημένη ποιότητα που κάνει το κρεβάτι ηγετικό στην κατηγορία του. Το κρεβάτι είναι εύκολο στη μεταφορά, άνετο, σταθερό και ασφαλή. Το προφίλ αλουμινίου σχήματος U εξασφαλίζει υψηλή σταθερότητα και εύκολη πρόσβαση στον ασθενή. Έχει γρήγορη και εύκολη ρύθμιση ύψους χάρη στο προφίλ των ειδικών ποδιών.

Aura
  • Με έκπτωση!

Aura

225,00 € Τιμή

 Η Aura είναι ένα τέλειο κρεβάτι μασάζ αφιερωμένο σε όσους αναζητούν καλή ποιότητα σε προσιτή τιμή. Το κρεβάτι είναι εύκολο στη μεταφορά, άνετο, σταθερό και ασφαλές. Ως εκ τούτου, το κρεβάτι είναι κατασκευασμένο από συμπαγές ξύλο οξιάς, ειδικά πόδια στερεωμένα με διπλά παξιμάδια, ανθεκτική ταπετσαρία και αφρό και καλώδια με αυξημένη αντοχή. Η Aura είναι ένα ευπροσάρμοστο τραπέζι μασάζ.


Αγορά

eSpirit

325,00 € Τιμή

Το Espirit είναι ένα ευέλικτο τραπέζι μασάζ με βελτιωμένα υλικά και αξεσουάρ που κάνουν το κρεβάτι κορυφαίο στην κατηγορία του. Το κρεβάτι είναι εύκολο στη μεταφορά, άνετο , σταθερό και ασφαλής. Ως εκ τούτου, το τραπέζι είναι κατασκευασμένο από συμπαγές ξύλο οξιάς, ειδικά πόδια ασφαλισμένα με διπλά παξιμάδια, ανθεκτική ταπετσαρία και αφρό και καλώδια με αυξημένη αντοχή.

Aura two-colour

270,00 € Τιμή

Η Aura είναι ένα τέλειο κρεβάτι μασάζ αφιερωμένο σε όσους αναζητούν καλή ποιότητα σε προσιτή τιμή. Το κρεβάτι είναι εύκολο στη μεταφορά, άνετο, σταθερό και ασφαλές. Ως εκ τούτου, το κρεβάτι είναι κατασκευασμένο από συμπαγές ξύλο οξιάς, ειδικά πόδια στερεωμένα με διπλά παξιμάδια, ανθεκτική ταπετσαρία και αφρό και καλώδια με αυξημένη αντοχή. Η Aura είναι ένα ευπροσάρμοστο τραπέζι μασάζ

Eden

245,00 € Τιμή

Το Eden είναι ένα κρεβάτι μασάζ καλής ποιότητας που προσφέρεται σε πολύ προσιτή τιμή. Χάρη στην προσαρμογή της πλάτης 11 θέσης του καθίσματος, το Eden μπορεί να χρησιμοποιηθεί με επιτυχία και για θεραπείες ρεφλεξολογίας για να παρέχει επαρκή άνεση στο πελάτης. Το κρεβάτι είναι εύκολος στη μεταφορά, άνετος, σταθερός και ασφαλής.

Verona

265,00 € Τιμή

Κρεβάτι  μασάζ αλουμινίου αφιερωμένο σε όσους αναζητούν καλή ποιότητα σε προσιτή τιμή. Έχει ένα γρήγορο και εύκολο ύψος προσαρμογής. Το κρεβάτι  είναι εύκολο στη μεταφορά, άνετο, σταθερό και ασφαλής. Κατά το σχεδιασμό μηχανικών επικεντρωθήκανε στην οικονομία, αλλά και ασφαλείς ανθεκτικές λύσεις. Το κρεβάτι είναι κατασκευασμένο από ανθεκτική ταπετσαρία και σφουγγάρι και καλώδια με αυξημένη αντοχή. Το Verona είναι ένα ευπροσάρμοστο τραπέζι μασάζ.

Athena

285,00 € Τιμή

Κρεβάτι μασάζ αλουμινίου με ρυθμιζόμενη πλάτη, ιδανικό για όσους αναζητούν καλή ποιότητα σε προσιτή τιμή. Χάρη της ρύθμισης πλάτης του καθίσματος σε 11 στάσης, η Athena μπορεί να χρησιμοποιηθεί με επιτυχία και για τις θεραπείες ρεφλεξολογίας,
παρέχοντας ένα καλό επίπεδο άνεσης στον πελάτη. Το κρεβάτι έχει μια γρήγορη  προσαρμογή ύψους και είναι εύκολο στη μεταφορά, άνετο , σταθερό και ασφαλής.

Ayurvedic

450,00 € Τιμή

Ayurvedic είναι ένα φορητό κρεβάτι  192 x 75 εκ , χωρίς προσκέφαλο.
Ιδανικό για λαδιά, σοκολάτα και θεραπείες λάσπης.
Ένας εργονομικός σχεδιασμός με ανυψωμένα άκρα που εμποδίζουν τη διάχυση λάσπης, λάδι ή σοκολάτα.

Alba Professional

485,00 € Τιμή

                     Το Alba είναι ένα σταθερό ξύλινο κρεβάτι διπλού τμήματος με πρόσθετο σταθεροποιητικό πόδι, το οποίο αποδεικνύει πολύ καλά χειρωνακτικές θεραπείες, αθλητικά μασάζ, αποκατάστασης   και θεραπευτικές αγωγές.

Allora Professional

555,00 € Τιμή

Το Allora είναι ένα εξαιρετικά άνετο, φορητό κρεβάτι μασάζ 2 θέσεων από ξύλο οξιάς . Ο σχεδιασμός του είναι αποτέλεσμα λύσεων που εφαρμόστηκαν για να μεγιστοποιήσουν την άνεση του ασθενούς και του μασέρ.

Aero

568,56 € Τιμή

Το Aero είναι ένα κρεβάτι αλουμινίου διπλού τμήματος εξαιρετικά ελαφριάς κατασκευής, συμπαγείς και εύκολη ρύθμιση, που δημιουργήθηκε για τους πιο δραστήριος μασέρ.