Φιλτράρισμα κατά

smart

Κρεβατια Αλουμινιου

Κρεβατια Αλουμινιου

Υπάρχουν 4 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-4 από σύνολο 4

Ενεργά φίλτρα

Altus
  • Με έκπτωση!

Altus

385,00 € Τιμή

Το Altus είναι ένα ευπροσάρμοστο κρεβάτι μασάζ με υλικά και αξεσουάρ με αυξημένη ποιότητα που κάνει το κρεβάτι ηγετικό στην κατηγορία του. Το κρεβάτι είναι εύκολο στη μεταφορά, άνετο, σταθερό και ασφαλή. Το προφίλ αλουμινίου σχήματος U εξασφαλίζει υψηλή σταθερότητα και εύκολη πρόσβαση στον ασθενή. Έχει γρήγορη και εύκολη ρύθμιση ύψους χάρη στο προφίλ των ειδικών ποδιών.

Verona
  • Μειωμένη τιμή

Verona

240,00 € Κανονική τιμή 265,00 € Τιμή

Κρεβάτι  μασάζ αλουμινίου αφιερωμένο σε όσους αναζητούν καλή ποιότητα σε προσιτή τιμή. Έχει ένα γρήγορο και εύκολο ύψος προσαρμογής. Το κρεβάτι  είναι εύκολο στη μεταφορά, άνετο, σταθερό και ασφαλής. Κατά το σχεδιασμό μηχανικών επικεντρωθήκανε στην οικονομία, αλλά και ασφαλείς ανθεκτικές λύσεις. Το κρεβάτι είναι κατασκευασμένο από ανθεκτική ταπετσαρία και σφουγγάρι και καλώδια με αυξημένη αντοχή. Το Verona είναι ένα ευπροσάρμοστο τραπέζι μασάζ.

Athena
  • Μειωμένη τιμή

Athena

260,00 € Κανονική τιμή 285,00 € Τιμή

Κρεβάτι μασάζ αλουμινίου με ρυθμιζόμενη πλάτη, ιδανικό για όσους αναζητούν καλή ποιότητα σε προσιτή τιμή. Χάρη της ρύθμισης πλάτης του καθίσματος σε 11 στάσης, η Athena μπορεί να χρησιμοποιηθεί με επιτυχία και για τις θεραπείες ρεφλεξολογίας,
παρέχοντας ένα καλό επίπεδο άνεσης στον πελάτη. Το κρεβάτι έχει μια γρήγορη  προσαρμογή ύψους και είναι εύκολο στη μεταφορά, άνετο , σταθερό και ασφαλής.

Aero

568,56 € Τιμή

Το Aero είναι ένα κρεβάτι αλουμινίου διπλού τμήματος εξαιρετικά ελαφριάς κατασκευής, συμπαγείς και εύκολη ρύθμιση, που δημιουργήθηκε για τους πιο δραστήριος μασέρ.