Φιλτράρισμα κατά

smart

Κρεβατια Ξυλινα

Κρεβατια Ξυλινα

Υπάρχουν 9 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-9 από σύνολο 9

Ενεργά φίλτρα

Aura
  • Με έκπτωση!

Aura

225,00 € Τιμή

 Η Aura είναι ένα τέλειο κρεβάτι μασάζ αφιερωμένο σε όσους αναζητούν καλή ποιότητα σε προσιτή τιμή. Το κρεβάτι είναι εύκολο στη μεταφορά, άνετο, σταθερό και ασφαλές. Ως εκ τούτου, το κρεβάτι είναι κατασκευασμένο από συμπαγές ξύλο οξιάς, ειδικά πόδια στερεωμένα με διπλά παξιμάδια, ανθεκτική ταπετσαρία και αφρό και καλώδια με αυξημένη αντοχή. Η Aura είναι ένα ευπροσάρμοστο τραπέζι μασάζ.


Αγορά

eSpirit

325,00 € Τιμή

Το Espirit είναι ένα ευέλικτο τραπέζι μασάζ με βελτιωμένα υλικά και αξεσουάρ που κάνουν το κρεβάτι κορυφαίο στην κατηγορία του. Το κρεβάτι είναι εύκολο στη μεταφορά, άνετο , σταθερό και ασφαλής. Ως εκ τούτου, το τραπέζι είναι κατασκευασμένο από συμπαγές ξύλο οξιάς, ειδικά πόδια ασφαλισμένα με διπλά παξιμάδια, ανθεκτική ταπετσαρία και αφρό και καλώδια με αυξημένη αντοχή.

Aura two-colour

270,00 € Τιμή

Η Aura είναι ένα τέλειο κρεβάτι μασάζ αφιερωμένο σε όσους αναζητούν καλή ποιότητα σε προσιτή τιμή. Το κρεβάτι είναι εύκολο στη μεταφορά, άνετο, σταθερό και ασφαλές. Ως εκ τούτου, το κρεβάτι είναι κατασκευασμένο από συμπαγές ξύλο οξιάς, ειδικά πόδια στερεωμένα με διπλά παξιμάδια, ανθεκτική ταπετσαρία και αφρό και καλώδια με αυξημένη αντοχή. Η Aura είναι ένα ευπροσάρμοστο τραπέζι μασάζ

Eden

245,00 € Τιμή

Το Eden είναι ένα κρεβάτι μασάζ καλής ποιότητας που προσφέρεται σε πολύ προσιτή τιμή. Χάρη στην προσαρμογή της πλάτης 11 θέσης του καθίσματος, το Eden μπορεί να χρησιμοποιηθεί με επιτυχία και για θεραπείες ρεφλεξολογίας για να παρέχει επαρκή άνεση στο πελάτης. Το κρεβάτι είναι εύκολος στη μεταφορά, άνετος, σταθερός και ασφαλής.

Ayurvedic

450,00 € Τιμή

Ayurvedic είναι ένα φορητό κρεβάτι  192 x 75 εκ , χωρίς προσκέφαλο.
Ιδανικό για λαδιά, σοκολάτα και θεραπείες λάσπης.
Ένας εργονομικός σχεδιασμός με ανυψωμένα άκρα που εμποδίζουν τη διάχυση λάσπης, λάδι ή σοκολάτα.

Alba Professional

485,00 € Τιμή

                     Το Alba είναι ένα σταθερό ξύλινο κρεβάτι διπλού τμήματος με πρόσθετο σταθεροποιητικό πόδι, το οποίο αποδεικνύει πολύ καλά χειρωνακτικές θεραπείες, αθλητικά μασάζ, αποκατάστασης   και θεραπευτικές αγωγές.

Allora Professional

555,00 € Τιμή

Το Allora είναι ένα εξαιρετικά άνετο, φορητό κρεβάτι μασάζ 2 θέσεων από ξύλο οξιάς . Ο σχεδιασμός του είναι αποτέλεσμα λύσεων που εφαρμόστηκαν για να μεγιστοποιήσουν την άνεση του ασθενούς και του μασέρ.