Καρεκλες Μασαζ

Καρεκλες Μασαζ

Υπάρχουν 3 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-3 από σύνολο 3

Ενεργά φίλτρα

Travello

315,00 € Τιμή

Το Travello είναι μια εύκολη στη μεταφορά και λειτουργική καρέκλα αποκατάστασης για μεγάλες δυνατότητες προσαρμογής. Το Travello είναι ιδανικό για την εκτέλεση του μασάζ της σπονδυλικής στήλης και άλλων μερών της πλάτης. Το ευρύ φάσμα δυνατοτήτων ρύθμισης περιλαμβάνει το ύψος ρύθμισης του καθίσματος και το μαξιλάρι που υποστηρίζει το στήθος και αλλαγή γωνίας κλίσης για το στήριγμα προσώπου και το βραχίονα. Η ρύθμιση σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το Travello στο ύψος του ασθενούς, διευκολύνοντας την πρόσβαση στα σωστά μέρη των μυών, βελτιώνοντας την άνεση και την αποτελεσματικότητα των θεραπειών. Η ελαφριά κατασκευή και η δυνατότητα εύκολης και γρήγορης συναρμολόγησης της καρέκλας δίνουν στον μασέρ αρκετά μεγάλο μέγεθος
την ελευθερία της εργασίας και την υψηλή κινητικότητα.

Πολυλειτουργική Καρέκλα

335,00 € Τιμή

Πολυλειτουργική καρέκλα για μασάζ και θεραπείες, ιδανικό για κλινικές και κέντρα μασάζ. Αυτό το σχέδιο προστατεύει το λαιμό και την πλάτη των ασθενών και εξασφαλίζει την καλύτερη κατάσταση χαλάρωσης. Ταπετσαρίες διατίθενται σε διάφορα χρώματα.

Prestige-reh

525,00 € Τιμή

Η καρεκλά Prestige-reh είναι εξαιρετικά ελαφριά, προηγμένη φορητή καρέκλα μασάζ με γρήγορη και πολύ εύκολη ρύθμιση πνευματικής η μηχανικής ρύθμισης ύψους. Τέλεια για μασάζ στο χώρο εργασίας, μασάζ σπονδυλικής στήλης καθώς και άλλα μέρη της πλάτης.