Ποιες είναι οι διαθέσιμες επιλογές πληρωμής;


Χρησιμοποιώντας τη Visa / Mastercard / Paypal, Τραπεζική Μεταφορα

Προσφέρουμε επιλογές πληρωμής:

PayPal και JCC για λιανικούς πελάτες
Τραπεζική μεταφορά

Ασφαλής πληρωμή

Οι πληρωμές με πιστωτικές κάρτες εξασφαλίζονται;

Το PayPal είναι ο ασφαλέστερος, ευκολότερος τρόπος πληρωμής μέσω διαδικτύου.
Η υπηρεσία επιτρέπει σε οποιονδήποτε να πληρώσει με οποιοδήποτε τρόπο προτιμάται, συμπεριλαμβανομένων πιστωτικών καρτών, τραπεζικών λογαριασμών και πιστώσεων αγοραστή ή λογαριασμών, χωρίς να μοιράζονται οικονομικές πληροφορίες. Το PayPal είναι παγκόσμιος ηγέτης στις online λύσεις πληρωμών με περισσότερους από 153 εκατομμύρια λογαριασμούς παγκοσμίως, διαθέσιμο σε 190 αγορές και 24 νομίσματα σε όλο τον κόσμο. Το PayPal έχει λάβει πάνω από 20 βραβεία για την αριστεία από τη βιομηχανία του Διαδικτύου και την επιχειρηματική κοινότητα. Το PayPal ιδρύθηκε το 1998 και αποκτήθηκε από το eBay το 2002.


Η JCC είναι ο μεγαλύτερος επεξεργαστής πιστωτικών καρτών στην Κύπρο, που ιδρύθηκε από μια κοινοπραξία κυπριακών τραπεζών και ιδρυμάτων.

Εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την πληρωμή μου, τι πρέπει να κάνω;
Η λογιστική υπηρεσία μας παρακολουθεί όλες τις συναλλαγές και το προσωπικό μας αντιμετωπίζει τυχόν διαφορές που μπορεί να επικρατήσουν με τις πληρωμές. Αν προκύψει κάποιο πρόβλημα, ο πελάτης θα επικοινωνήσει εντός 24 ωρών με τα προσωπικά σας στοιχεία.


Μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου στο ακέραιο;


Η παραγγελία μπορεί να ακυρωθεί πλήρως αν δεν αποσταλεί για παράδοση, επικοινωνώντας μαζί μας στο info@smartprice.com.cy μέσα σε 4 εργάσιμες ώρες από την τοποθέτηση της παραγγελίας. Οι συναλλαγές επιστροφής χρημάτων μπορεί να διαρκέσουν έως και 2 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία επιτυχούς και έγκυρης ακύρωσης.